Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Schválený dokument RÚSES okresu Rožňava

SÚBOR
Dátum: 25.10.2022
Autor: Obec Kobeliarovo
Schválený dokument RÚSES okresu Rožňava

Okresný úrad Rožňava, odbor starostlivosti o životné prostredie

Okresný úrad Rožňava, odbor starostlivosti o životné prostredie, ako príslušný orgán ochrany prírody a krajiny podľa § 5 ods. 1 zákona č. 523/2003 Z. z. o štátnej správe starostlivosti o životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a podľa § 68 písm. a) zákona č. 543/2002 Z. z. o ochrane prírody a krajiny v znení neskorších predpisov (ďalej len zákon) v znení § 54 ods. 20 zákona, schválil dňa 20.10.2022, dokument „Regionálneho územného systému ekologickej stability okresu Rožňava“, na základe žiadosti od Slovenskej agentúry životného prostredia, Tajovského 28, 975 90 Banská Bystrica o schválenie dokumentu „Regionálneho územného systému ekologickej stability okresu Rožňava“ (ďalej len „RÚSES“)

Schválený dokument RÚSES okresu Rožňava je zverejnený na verejnej tabuli Okresného úradu, Rožňava, odboru starostlivosti o životné prostredie, na webovej stránke konkrétne uvedenej vo verejnej vyhláške.

RÚSES Okresu Rožňava je zverejnený na verejnej tabuli Okresného úradu, Rožňava, odboru starostlivosti o životné prostredie, konkrétne:

https://www.minv.sk/?ruses-environmentalne-problemy

do dokumentu možno nahliadnuť v čase úradných hodín na Okresnom úrade Rožňava, odbore starostlivosti o životné prostredie, Ernesta Rotha 30, 048 01 Rožňava.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Verejná vyhláška Veľkosť: 15.3 MB Formát: pdf Dátum: 25.10.2022

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.