Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Prebuďme spiace doliny

SÚBOR
Dátum: 20.05.2022
Autor: Obec Kobeliarovo
Prebuďme spiace doliny

Máte nápady? Chcete z Gemera urobiť lepšie miesto na život? Keď ste tieto otázky zodpovedali "áno," tak v tom prípade je tento článok určený pre vás.

Karpatská nadácia hľadá ľudí, ktorí poznajú svoj región a chcú ho rozvíjať.

 

Ak máte nápady, chystáte projekty a z Gemera chcete urobiť lepšie miesto na život, prihláste sa do programu Prebuďme spiace doliny.

 

Vďaka nemu sa naučíte,

  • ako svoje nápady zrealizovať s čo najlepším výsledkom,
  • ako získať financie a čo najefektívnejšie komunikovať verejnosti o svojich aktivitách,
  • ako prebudiť a viesť svoju komunitu,
  • a spoznáte iných aktívnych ľudí z Gemera, expertov na regionálny rozvoj či odborníkov z neziskového sektora a nadnárodných firiem.

 

Vzdelávací program Prebuďme spiace doliny je bezplatný, jeho súčasťou sú 2 intenzívne víkendy v júni + online prednášky a workshopy, na ktorých môžete tiež zdieľať a zlepšovať vaše vlastné nápady. Na realizáciu toho najzaujímavejšieho poskytne Karpatská nadácia grant vo výške 1 000 eur! 

 

Ak máte záujem, tak sa s Karpatskou nadáciou stretnite v pondelok 23. mája od 16:30 do 18:00 v Kultúrno Kreatívnom centre Kláštor v Rožňave. Viac informácii sa dozviete na www.karpatskanadacia.sk v sekcii Naše riešenia Prebuďme spiace doliny.

 

 

 

 

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Spiace doliny - plagát Veľkosť: 4.41 MB Formát: pdf Dátum: 20.5.2022

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.